cover zovoeltdat1Bette Westera & Sylvia Weve
In 'Zo voelt dat' duiken de veelbekroonde Bette Westera en Sylvia Weve in de emoties en gevoelens van de dingen in ons leven. Achter alledaagse dingen gaat een wereld van emoties schuil. Een donderbui kan heel opvliegend zijn, een losgelaten knoop bedroefd en een lantaarnpaal onbewogen. In treffende gedichten ontsluit Bette Westera het gevoel van doodgewone dingen. De expressieve illustraties van Sylvia Weve zetten die veelheid van gevoelens kracht bij. 'Zo voelt dat' is een gedichtenbundel zoals we van het gouden duo gewend zijn: met verve, humor en - vooral - veel gevoel laten Westera en Weve de lezer op een andere manier naar de wereld om zich heen kijken.

Anjo: ‘Lang naar uitgekeken! Op websites was al eerder het omslag te zien en een paar pagina’s in een preview; de verschijningsdatum was ook bekend. Ik kon niet wachten …!

Kent u ‘Aan de kant, ik ben je oma niet‘ , ‘Uit elkaar’ of ‘Doodgewoon’? Ga deze ‘schade’ inhalen en ervan genieten. Eruit voorlezen of geef het boek cadeau, aan mensen tussen 10 en 110. Westera en Weve benoemen in tekst en vooral ook in beeld gevoelens en emoties, zodat je je erin herkent. Of net niet; soms schuurt het, of denk je: ‘hè, hoezo?’ en word je op het verkeerde of juist het betere been gezet. Maar altijd met humor. Auteur en illustrator versterken elkaar. Hun werk krijgt extra kracht door de prachtige, voorbeeldige uitvoering door de uitgever. Ook dit boek van het duo is een pareltje. Elke pagina zou ik in een lijstje willen zetten. Zo mooi!’

Auteur: Bette Westera
Illustrator: Sylivia Weve
Titel: Zo voelt dat
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025778064
Prijs: € 23,99

 

cover zovoeltdat2